#μένουμεσπίτι – μένουμε υγιείς!

Μένουμε σπίτι!
Όλοι περνάμε μια δύσκολη περίοδο. Μένουμε στο σπίτι για να αποτρέψουμε τον κοροναιό να εξαπλωθεί ακόμη περισσότερο και να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και τους αγαπημένους μας.

Αυτή τη στιγμή, δεν πρέπει να ξεχνάμε και για την υγεία μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι ενίσχυσης του ανοσοποιητικού συστήματος: σωστή διατροφή, αθλητισμός, υγιής ύπνος, αποφυγή στρες και μασάζ.

Το μασάζ είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο για την καταπολέμηση και την πρόληψη διαφόρων νόσων, καθώς και του στρες που το σώμα σας παρουσιάζει περιοδικά. Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, το μασάζ όχι μόνο σας βοηθάει να χαλαρώσετε, αλλά και να επωφεληθεί σημαντικά το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Οι ερευνητές στο ιατρικό κέντρο Zedars Sinai στο Λος Άντζελες ισχυρίζονται ότι ένα μασάζ 45 λεπτών αυξάνει τον αριθμό των λεμφοκυττάρων, των λευκών αιμοσφαιρίων που εμπλέκονται στην άμυνα του οργανισμού κατά την καταπολέμηση μιας νόσου. “Η μελέτη αυτή αποδεικνύει ότι το μασάζ όχι μόνο βελτιώνει την ευημερία, αλλά μπορεί να ωφελήσει και την υγεία σας”, δήλωσε ένας από τους ερευνητές, ο Δρ Mark Rapaport.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο και προσφέρει δωρεάν παράδοση για όλες τις συσκευές μασάζ, συμπεριλαμβανομένων των πολυθρόνων μασάζ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.

Μένουμε σπίτι – μένουμε υγιείς!

Scroll to Top